Σύρος Διαμονή

Επιλογές για τη Διαμονή σας στη Σύρο

Για την διαμονή σας στην Σύρο η πρώτη σας επιλογή είναι η Ερμούπολη, η οποία είναι πολύ εντυπωσιακή. Μόνο για κάποιον που αναζητά την απόλυτη ηρεμία και ησυχία θα του πρότεινα να επιλέξει κάποιον άλλο οικισμό της Σύρου για την διαμονή του, φυσικά παραθαλάσσιο.

Σύρος Διαμονή

Η Σύρος παρόλο που δεν θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ένα καθαρά τουριστικό νησί, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα όσο αφορά τις τουριστικές υποδομές και έτσι έχετε πολλές επιλογές για την διαμονή σας και στην πρωτεύουσα του νησιού αλλά και στους δημοφιλείς παραθαλάσσιους οικισμούς, οι οποίοι στην Σύρο βρίσκονται όλοι στην νότια πλευρά του νησιού, κάτω από τον νοητό άξονα Ερμούπολη-Κίνι.

Για την διαμονή σας λοιπόν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στον Αζόλιμνο, τη Βάρη, το Μέγα Γιαλό, το Φοίνικα, το Γαλησσά και το Κίνι. Υπάρχουν πολλών ειδών καταλύματα. Από πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα. Έτσι είναι σίγουρο ότι για τη διαμονή σας στη Σύρο θα μπορέσετε να βρείτε ένα που ταιριάζει στο στυλ και στο πορτοφόλι σας.

ΣΥΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ